Fdrama free press magazine…

Ξεκινήσαμε τον Απρίλιο του 2014 μέσα από τον χώρο της διαδικτυακής – δημοσιογραφικής ενημέρωσης. Τον Δεκέμβριο του 2015 αποφασίσαμε να αλλάξουμε τρόπο ενημέρωσης και να μεταπηδήσουμε στο χαρτί και τις έντυπες εκδόσεις. Δημιουργήσαμε λοιπόν το Fdrama free press magazine με σκοπό την σωστή ενημέρωση και ψυχαγωγία όλων των Δραμινών πολιτών.

Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα έντυπο με πλούσια θεματολογία, που να μπορεί να διαβαστεί από όλους και είμαι σίγουρος ότι τα καταφέραμε. Δίπλα σε όλα τα μεγάλα αλλά και μικρά γεγονότα της πόλης, όπως η ‘’Ονειρούπολη’’, το ‘’Dramaica’’, το ‘’Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους’’, τα Ελευθέρια κ.α., αναλύοντας πολιτικά ζητήματα μέσα από συνεντεύξεις, φωτογραφίζοντας την σημερινή νυχτερινή ζωή αλλά και προβάλλοντας την παλιά Δράμα μέσα από εικόνες γεμάτες αναμνήσεις και συναισθήματα.

Ιατρικά άρθρα Δραμινών ιατρών, επιστημονικά άρθρα Δραμινών επιστημόνων και αφιερώματα σε πάρα πολλά θέματα όπως η εκπαίδευση, ο γάμος, οι εκλογές και άλλα πολλά. Auto moto, συνταγές, μουσική, γυναίκα, αθλητισμός, πολιτισμός και επικαιρότητα συνθέτουν το παζλ της δικής μας ενημέρωσης, του δικού μας Fdrama free press magazine.

”Η Δραμινή ενημέρωση σε καλεί να την ακολουθήσεις…”

Μάρκου Γιώργος
Υπεύθυνος εκδόσεων

Ξεκίνησε να ασχολείται με την Δραμινή ενημέρωση και επικαιρότητα μέσω της Άλφα τηλεόρασης Δράμας. Στην αρχή από το τμήμα της διαφήμισης και στη συνέχεια σαν κάμεραμαν, μέχρι να ολοκληρώσει κυρίως μέσα από το ρεπορτάζ αλλά και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η αγάπη του για την ενημέρωση τον οδήγησε στην αλλαγή της επαγγελματικής του στέγης και στη δημιουργία μαζί με άλλους συνεργάτες, μιας διαδικτυακής δημοσιογραφικής- ενημερωτικής ιστοσελίδας με το όνομα followit.gr. Δεν άργησε ωστόσο να συνειδητοποιήσει ότι αυτό που πραγματικά αγαπούσε ήταν το έντυπο. Έτσι ένωσε όλα τα παραπάνω και δημιούργησε το περιοδικό Fdrama με σκοπό να εκτυπώσει σε πολλές σελίδες, όλα όσα έμαθε και αγαπούσε τα προηγούμενα χρόνια. Και αυτό ήταν η σωστή ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία των Δραμινών πολιτών. Προσπάθησε και κατάφερε να δημιουργήσει ένα έντυπο γεμάτο ειδήσεις, πληροφορίες και ψυχαγωγικά θέματα για όλους τους Δραμινούς και όχι μόνο.

Δεν σταμάτησε όμως εδώ. Οι εκδόσεις μεγαλώνουν με καινούργια έντυπα, πάντα σε ταυτόχρονη κυκλοφορία με το Fdrama. Ένα από αυτά είναι η έκδοση του ετήσιου ‘’Οδηγού Θέρμανσης’’, με νέα και πληροφορίες, για όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη θέρμανση του δικού σας χώρου.

Και θα έρθουν κι άλλες όμορφες δημιουργίες, πάντα γεμάτες δημιουργικότητα και αγάπη για αυτόπου κάνουμε…

Ευγενία (Τζένη) Μάρκου
Υπεύθυνη διαφημιστικού τμήματος

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα μέσα από το έντυπο της ‘’ΠΡΟΒΟΛΗΣ’’, όπου εργάστηκε για 13 περίπου χρόνια. Στη συνέχεια αναλαμβάνει για περίπου 5 χρόνια ένα μεγάλο μέρος του διαφημιστικού τμήματος της Άλφα τηλεόρασης Δράμας. Γνωρίζοντας την αγάπη που έχει για το έντυπο, συνεργάζεται με τον υιό της Γιώργο και αναλαμβάνει το διαφημιστικό τμήμα του Fdrama μέχρι και σήμερα. Εκτός της διαφήμισης, δίνει τα φώτα της και σε κατηγορίες θεμάτων όπως ο Γάμος, η εκπαίδευση, οι συνταγές και άλλα πολλά. Η αγάπη για αυτό που κάνει την έχει τοποθετήσει στην πρώτη θέση, σαν μια από τις καλύτερες διαφημίστριες της πόλης μας.  

 

 

Μάκης Σεραφειμίδης
Φωτογράφος
makisfoto.gr

Αυστηρός, ακούραστος και παθιασμένος με τη δουλειά του, μας χαρίζει υπέροχες, επαγγελματικές, αληθινές φωτογραφίες.

 

 

 

 

Γραφιστική ομάδα.
Όλα οι συνεργάτες διακατέχονται από μεγάλη δημιουργικότητα, όρεξη και αγάπη στην γραφιστική. Ό ένας καλύτερος από τον άλλο. Είναι πολλοί και τους ευχαριστούμε όλους για το αποτέλεσμα.

 

 

 

Τυπογραφείο 
Λίθος γραφικές τέχνες
lithos-print.gr

Είμαστε αυστηροί σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα των εντύπων μας και στον Λίθο βρήκαμε τη συνεργασία που ζητάμε. Άριστοι στο αποτέλεσμα και απόλυτα συνεργάσιμοι σε όλα. Χαιρόμαστε απόλυτα για τη συνεργασία μας μαζί τους

Είναι κι άλλοι πολλοί συνεργάτες αλλά και άτομα που μας έχουν βοηθήσει σημαντικά σε πολλά τεύχη και δεν αναφέρουμε εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους…

ΑΦΜ: 129465490
ΓΕΜΗ: 154692019000

ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΛΙΚΗ Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕΡΟΥΣ Η ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ Η ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ. ΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ.ΤΟ FDRAMA ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2521108140
Email: info@fdrama.gr