Κυπελλούχος ΕΠΣ Δράμας για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Δόξα Βώλακα.

Προσοτσάνη Γ.Σ. – Δόξα Βώλακα 0-1.
Κυπελλούχος ΕΠΣ Δράμας για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Δόξα Βώλακα.

Κυπελούχος Δράμας για 2η συνεχόμενη χρονιά στέφθηκε η Δόξα Βώλακα, με νίκη 1 – 0 στον τελικό απέναντι στην Προσοτσάνη. Στο 39’ ο Μαρκόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιάννης Σίγγος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πριν το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε βράβευση του Στέλιου Φερφέρη για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα της Προσοτσάνης, με συνολικά 570 συμμετοχές και 105 γκολ. Επίσης τιμήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Βώλακα της περιοδου 1995-1996, για την δημιουργία της ακαδημίας της ομάδας, με τον τότε πρόεδρο της ομάδας Προκόπη Παπαμαρίνο να παραλαμβάνει το βραβείο. Τιμήθηκαν επίσης τα παιδιά του εκλιπόντος παλιού ποδοσφαιριστή και παράγοντα Χρήστου Τσιπλίδη, στη μνήμη του οποίου έγινε ο τελικός του κυπέλλου.

MVP της αναμέτρησης ψηφίστηκε ο σκόρερ του τελικού Γιάννης Σίγγος.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.
Προπονητής: Φώτης Χατζηκυριάκου
Αβραάμ, Αβράμης, Παυλίδης, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης(85’ Γεωργιάδης Κ.), Μωυσίδης (85’ Ματζιάρης), Ρούσσος, Λάμπρου, Τσακμακίδης Κώστας (66’ Παναγιώτου Χρήστος), Προκοπίου (46’ Πατένταλης).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Προπονητής: Μπάμπης Καζεπίδης
Παγκάκης, Στάικος Θανάσης, Καρπιτσάρης (77’ Κάσσος), Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος (10’ Σίγγος Γιάννης), Δράμπαλης Ντίνος, Τσαμπάζης, Σταμπουλής Ηλίας, Μαρκόπουλος(66’ Μουζενίτοβ).

*Φωτογραφίες:
Χριστίνα Γεωργιάδου – sportdrama.gr